Cascade


"Cascade SERIENS SPABAD GER DIG allt du kan tänka dig och lite till!"

Cascade-seriens spabad är Coast Spas top of the line serie, de är högpresterande och flerfaldig testvinnare som innehåller flera olika världspatent.

Produkt Jämför (0)


Edge 47 Elite

Spabad Edge 47 Elite"Den minsta i Cascade serien"För dig som vill ha det bästa funktionerna, men inte för stort spabad så har vi laddat detta spabad med riktigt bra teknologi för att överträffa alla d..

169 900SEK

Horizon 47 Elite

Spabad Horizon 47 Elite"Cascade för dig som vill ha det bästa"Lillebror till Niagara, för dig som vill ha det bästa funktionerna.Laddad med den bästa teknologin för att överträffa alla dina önskningar..

179 000SEK

Horizon 61 Luxury

Spabad Horizon 61 Luxury"Cascade för dig som vill ha det bästa"Lillebror till Niagara, för dig som vill ha det bästa funktionerna.Laddad med den bästa teknologin för att överträffa alla dina önskninga..

199 900SEK

Nigara 47 Elite

Spabad Niagara 47 Elite"Det mest kompletta av alla spabad"Vi presenterar stolt vårt flaggskepp i Cascadeserien Niagara.Laddad med den bästa teknologin för att överträffa alla dina önskningar. Vi har l..

189 900SEK

Nigara 61 Luxury

Spabad Niagara 61 Luxury"Det mest kompletta av alla spabad"Vi presenterar stolt vårt flaggskepp i Cascadeserien Niagara.Laddad med den bästa teknologin för att överträffa alla dina önskningar. Vi har ..

209 900SEK

Phantom 47 Elite

Spabad Phantom 47 Elite"Ett stort och unikt spabad"Cascade spabdet Phantom är ett stort "hörn-spabad" som rymmer den stora familjen.Laddad med den bästa teknologin för att överträffa alla dina önsknin..

189 900SEK

Phantom 61 Luxury

Spabad Phantom 61 Luxury"Ett stort och unikt spabad"Cascade spabdet Phantom är ett stort "hörn-spabad" som rymmer den stora familjen.Laddad med den bästa teknologin för att överträffa alla dina önskni..

199 900SEK


Spabad med helt unika egenskaper!

Cascade seriens bubbelpooler är våra mest avancerade och bästa spabad, både i design och i prestanda. Coast spas spabad har en egen utvecklingsavdelning som tar fram patenterade och unika funktioner, Coast spas ser till att alltid vara i täten när det gäller utveckling. Allt från EcoClean vattenrengöringssystemet till det 61 cm breda vattenfallet ger dig en upplevelse du bara kan drömma om i andra spabad.Exklusivt vattenfall

I början hade man vattenfallen endast för att få ett lätt avslappnande ljud samt en vacker inramning i spabadet.Coast Spas ändrade på detta genom att bokstavligen talatsätta dig i vattenfallet och ge dig den avslappnandeeffekten av lätt rinnande vatten över dina axlar.Vårt bredast vattenfall kommer som standard i nästanalla våra Curve och Cascade spabad.

Vårt "näst största" vattenfenomen kommer som en 61 cm bred fullt LED upplyst och avslappnande våg. Helt anpassningsbart, så kan hela vattenfallet ge en stor båge in i mitten av spabadet, för att bli en centrumpunkt på festen.Eller för att ge en lätt avslappnande känsla efter en lång dag.Vårt 61 cm breda vattenfall är det bredaste vattenfallet som du kan få i något spabad på marknaden!Filtreringssystem

83% Effektivare & 20% Snabbare än ett traditionellt skimmer filter.

I Nordamerika är det lag att alla kommersiella spabad & pooler ska ha en sluten trycksatt filtrering. Det är inte bara mycket snabbare och mer effektivt än en traditionell skimmerfiltrering, den förflyttar även det smutsiga filtret iväg från badvattnet. Utan en trycksatt filtrering så kommer stor del av smutsen att åka tillbaka i badvattnet när du lyfter upp och ska ta bort filtret för att rengöra det. Detta gör att smuts kommer tillbaka i badvattnet och gör det smutsigt åter igen.

Vi ogillar att sitta i spabadet i samma vatten som smutsiga filter, så Coast Spas utvecklade det cykloniska filtret. Detta är ett filtreringssystem godkänt för publikt bruk. Filtret är helt separerat från spabadets badvatten och enkelt att komma åt för rengörning. Vi tror starkt på att de gladaste spabadsägarna är de med det renaste vattnet, så vi har gjort detta filter till vårt standardfilter i stort sett ALLA våra spabadsmodeller. så du kan sova lugnt och veta att du har marknadens bästa filtrering i ditt spabad!

Fördelen med cyklonfiltrering är att inget smutsigt filter är i samma vatten-zone som badarna. Smuts som kommit in till filtret kommer inte att komma tillbaka till badvattnet när du tar upp ditt filter vid rengörning eller när pumparna är avstängda. Med en smart designad backventil stannar allt smuts i filterbehållaren och tas sedan enkelt upp av filtret, när filtret åter igen är i satt. Med upp till 175 sq.ft. filter så har vi även marknadens största filter, vilket gör att du har mycket mindre risk för igensatta filter och får en mycket bättre reningsgrad på ditt vatten. Samt inte minst gör motståndet för vattnet mindre, så att du kan få full kraft i dina jets.Marknades bästa skal

Coast spas har det starkaste och mest hållbara skalet på marknaden. Det har vi utvecklat för att ge dig en grym känsla av kvalitet.Det appliceras flera lager av glasfiber som sedan trycks ihop med varandra för att ge stöd och support. Stål vinkeljärn placeras sedan på de första komprimerade skikten för ytterligare stöd i specifika strukturella områden. Allt detta för att ge dig kvalitet till ditt spa badRengöring

När du kliver i ditt spabad, så kommer alla små föremål som du för med dig ner i spabadets vatten, som inte går att lösas upp att hamna på spabadets botten (så som sand). I traditionella spabad så kommer du att få dela din badstund med dessa föremål tills du antingen tömmer och gör rent ditt spabad, eller inhandlar utrustning för att avlägsna smutset. Otrevligt nog så kommer då ditt spabads botten att ha en ojämn och smutsig botten och spadammsugare är inte alltid jättebilliga att införskaffa.

Coast Spas besparar dig tiden och pengarna genom att ha installerat en Självrengörande Sweeper Jet. Sweeper Jet munstycket är placerat nära spabadets botten och med sitt fönliknande munstycke riktat nedåt och är automatiskt aktiverad vid daglig filtrerings-cykel. Sweeper Jet blåser ner vatten på smutsen som ligger på botten, så att det kommer upp från botten och följer med filtreringen in i filtret. Vi tycker om att ha ett rent och fint spabad, utan att behöva lyfta ett finger!Pumpar

Spelar ingen roll om du bara letar efter den där ultimata lugnande Relaxen eller om du är ute efter den absolut bästa och mest kraftfulla massagen - Coast Spas har alltid vad du behöver.

Vårt breda sortiment av pumpar i olika storlekar erbjuder dig precis den styrka som DU vill ha i just DITT Spabad.

Vi har dessutom utvecklat våra pumpar så att de inte bara ger den kraftfullaste massagen, utan även är de mest "Energisnåla" pumparna för den dagliga cirkulationen. Vilket verkligen kommer att synas på din Elräkning.