Curve


"Curve SERIENS SPABAD GER DIG en otrolig finish och en unik look!"

jacuzzi och bubbelpooler i Curve-serien är en av Coast spas många unika serier, de är högpresterande och flerfaldig testvinnare som innehåller flera olika världspatent, samt ger dig det lilla extra med sin förhöjda rygg.

Produkt Jämför (0)


Journey Curve 50 Elite

Spabad Journey Curve 50 Elite"Ett fantastiskt spabad med gott om plats"Syster-spabadet till Cascadeseriens Niagara.Spabadet har flera härliga funktioner, som en vacker upphöjdrygg, cyklonfiltrering me..

155 500SEK

Journey Curve 65 Luxury

Spabad Journey Curve 65 Luxury"Ett fantastiskt spabad med gott om plats"Syster-spabadet till Cascadeseriens Niagara.Laddad med den bästa teknologin för att överträffa alla dina önskningar. Vi har ladd..

189 900SEK

Mirage Curve 50 Elite

Mirage Curve 50 Elite"Unikt spabad med gott om plats"Vi presenterar stolt vår största modell i Curveserien, Mirage. Laddad med magnifik teknologi för ett otroligt pris! Vi har laddat detta spabad med ..

155 500SEK

Mirage Curve 82 Luxury

Spabad Mirage Curve 82 Luxury "Fantastiskt spabad med gott om plats"Vi presenterar stolt vårt flaggskepp i Curveserien, Mirage 82 Luxury.Laddad med den bästa teknologin för att överträffa alla dina ön..

209 900SEK

Radiance Curve 50 Elite

Spabad Radiance Curve 50 Elite"Rymligt spabad med bra massage"Ett riktigt rymligt spabad med bara sittplatser och riktigt stor sittbrun gör att hela familjen gott och väl får plats.I detta bad har vi ..

155 500SEK

Radiance Curve 65 Luxury

Spabad Radiance Curve 65 Luxury"Rymligt spabad med fantastisk massage"Ett riktigt rymligt spabad med bara sittplatser och riktigt stor sittbrunn gör att hela familjen gott och väl får plats.Laddad med..

189 900SEK

Radiance Curve L 50 Elite

Spabad Radiance Curve L 50 Elite"Rymligt spabad med bra massage"Som sin namne, ett riktigt rymligt spabad med riktigt stor sittbrun gör att hela familjen gott och väl får plats.Radiance spabaden i Eli..

155 500SEK

Radiance Curve L 65 Luxury

Spabad Radiance Curve L 65 Luxury"Rymligt spabad med fantastisk massage"Som sin namne, ett riktigt rymligt spabad med riktigt stor sittbrun gör att hela familjen gott och väl får plats.Laddad med den ..

189 900SEK

Vantage Curve 56 Luxury

Spabad Vantage Curve 56 Luxury "Det lilla badet med de stora funktionerna" För dig som inte har så mycket plats men vill ha det bästa inom massage, har vi tagit fram Vantage. Ett litet och kompakt s..

159 900SEK

Zenith Curve 56 Luxury

Spabad Zenith Curve 56 Luxury"Det lilla badet med de stora funktionerna"För dig som inte har så mycket plats men vill ha det bästa inom massage, har vi tagit fram Zenith. Ett litet och kompakt spabad ..

159 900SEK


Spabad med helt unika egenskaper!

Cascade seriens bubbelpooler är våra mest avancerade och bästa spabad, både i design och i prestanda. Coast spas spabad har en egen utvecklingsavdelning som tar fram patenterade och unika funktioner, Coast spas ser till att alltid vara i täten när det gäller utveckling. Allt från EcoClean vattenrengöringssystemet till det 61 cm breda vattenfallet ger dig en upplevelse du bara kan drömma om i andra spabad.Exklusivt vattenfall

I början hade man vattenfallen endast för att få ett lätt avslappnande ljud samt en vacker inramning i spabadet.Coast Spas ändrade på detta genom att bokstavligen talatsätta dig i vattenfallet och ge dig den avslappnandeeffekten av lätt rinnande vatten över dina axlar.Vårt bredast vattenfall kommer som standard i nästanalla våra Curve och Cascade spabad.

Vårt "näst största" vattenfenomen kommer som en 61 cm bred fullt LED upplyst och avslappnande våg. Helt anpassningsbart, så kan hela vattenfallet ge en stor båge in i mitten av spabadet, för att bli en centrumpunkt på festen.Eller för att ge en lätt avslappnande känsla efter en lång dag.Vårt 61 cm breda vattenfall är det bredaste vattenfallet som du kan få i något spabad på marknaden!Filtreringssystem

83% Effektivare & 20% Snabbare än ett traditionellt skimmer filter.

I Nordamerika är det lag att alla kommersiella spabad & pooler ska ha en sluten trycksatt filtrering. Det är inte bara mycket snabbare och mer effektivt än en traditionell skimmerfiltrering, den förflyttar även det smutsiga filtret iväg från badvattnet. Utan en trycksatt filtrering så kommer stor del av smutsen att åka tillbaka i badvattnet när du lyfter upp och ska ta bort filtret för att rengöra det. Detta gör att smuts kommer tillbaka i badvattnet och gör det smutsigt åter igen.

Vi ogillar att sitta i spabadet i samma vatten som smutsiga filter, så Coast Spas utvecklade det cykloniska filtret. Detta är ett filtreringssystem godkänt för publikt bruk. Filtret är helt separerat från spabadets badvatten och enkelt att komma åt för rengörning. Vi tror starkt på att de gladaste spabadsägarna är de med det renaste vattnet, så vi har gjort detta filter till vårt standardfilter i stort sett ALLA våra spabadsmodeller. så du kan sova lugnt och veta att du har marknadens bästa filtrering i ditt spabad!

Fördelen med cyklonfiltrering är att inget smutsigt filter är i samma vatten-zone som badarna. Smuts som kommit in till filtret kommer inte att komma tillbaka till badvattnet när du tar upp ditt filter vid rengörning eller när pumparna är avstängda. Med en smart designad backventil stannar allt smuts i filterbehållaren och tas sedan enkelt upp av filtret, när filtret åter igen är i satt. Med upp till 175 sq.ft. filter så har vi även marknadens största filter, vilket gör att du har mycket mindre risk för igensatta filter och får en mycket bättre reningsgrad på ditt vatten. Samt inte minst gör motståndet för vattnet mindre, så att du kan få full kraft i dina jets.Marknades bästa skal

Coast spas har det starkaste och mest hållbara skalet på marknaden. Det har vi utvecklat för att ge dig en grym känsla av kvalitet.Det appliceras flera lager av glasfiber som sedan trycks ihop med varandra för att ge stöd och support. Stål vinkeljärn placeras sedan på de första komprimerade skikten för ytterligare stöd i specifika strukturella områden. Allt detta för att ge dig kvalitet till ditt spa badRengöring

När du kliver i ditt spabad, så kommer alla små föremål som du för med dig ner i spabadets vatten, som inte går att lösas upp att hamna på spabadets botten (så som sand). I traditionella spabad så kommer du att få dela din badstund med dessa föremål tills du antingen tömmer och gör rent ditt spabad, eller inhandlar utrustning för att avlägsna smutset. Otrevligt nog så kommer då ditt spabads botten att ha en ojämn och smutsig botten och spadammsugare är inte alltid jättebilliga att införskaffa.

Coast Spas besparar dig tiden och pengarna genom att ha installerat en Självrengörande Sweeper Jet. Sweeper Jet munstycket är placerat nära spabadets botten och med sitt fönliknande munstycke riktat nedåt och är automatiskt aktiverad vid daglig filtrerings-cykel. Sweeper Jet blåser ner vatten på smutsen som ligger på botten, så att det kommer upp från botten och följer med filtreringen in i filtret. Vi tycker om att ha ett rent och fint spabad, utan att behöva lyfta ett finger!Pumpar

Spelar ingen roll om du bara letar efter den där ultimata lugnande Relaxen eller om du är ute efter den absolut bästa och mest kraftfulla massagen - Coast Spas har alltid vad du behöver.

Vårt breda sortiment av pumpar i olika storlekar erbjuder dig precis den styrka som DU vill ha i just DITT Spabad.

Vi har dessutom utvecklat våra pumpar så att de inte bara ger den kraftfullaste massagen, utan även är de mest "Energisnåla" pumparna för den dagliga cirkulationen. Vilket verkligen kommer att synas på din Elräkning.