Swimspa


Wellness SERIENS Swimspa GER DIG allt du kan tänka dig och lite till!

Coast Spas Swimspas är top of the line! Med flera unika funktioner och med 2015 års nyhet, cascade swimspa, så finns det inga andra swimspas som kan jämföra sig med dessa, kom gärna in och prova, så får du se!

Produkt Jämför (0)


Wellness 1

Wellness 1 "Spabad för motion och rörelse"För dig som vill ha ditt spabad för att motionera, så rekommenderar vi Wellness 1, med ett riktigt fullutrustat säte för BÄSTA tänkbara massage samt inbyggda ..

149 900SEK

Wellness 2

Wellness 2 "Smidigt swimspa för motionären" För dig som vill ha ditt swimspa för att motionera, så rekommenderar vi Wellness 2 & Wellness 2L , med 2 riktigt kraftiga River Jets så får du dig en ..

209 900SEK

Wellness 2 Lounge

Wellness 2 Lounge"Smidigt swimspa för motionären"För dig som vill ha ditt swimspa för att motionera, så rekommenderar vi Wellness 2 & Wellness 2L , med 2 riktigt kraftiga River Jets så får du dig ..

229 900SEK

Wellness 3

Wellness 3"Spabad för dig med swimspa"För dig som vill ha ett spabad som komplement till ditt swimspa, så har Coast Spas tagit fram Wellness 3, ett smidigt och elegant spabad som passar perfekt ihop m..

99 900SEK

Wellness 4

Wellness 4"Swimspa & spabad i ett"För dig som vill ha ditt swimspa som träningsredskap på elit-nivå samt ett riktigt bra spabad, så rekommenderar vi Wellness 4, med 3 riktigt kraftiga River Jets s..

399 000SEK

Wellness 5

Wellness 5"Vårt swimspa med längst simyta"För dig som vill ha ditt swimspa som träningsredskap på elit-nivå, så rekommenderar vi Wellness 5, med 3 riktigt kraftiga River Jets så får du dig en riktig u..

349 000SEK

Wellness Infinity

Wellness Infinity"Det mest kompletta av alla swimspa"Vi presenterar stolt vårt flaggskepp i Wellness serien.Laddad med den bästa teknologin för att överträffa alla dina önskningar. Vi har laddat detta..

249 900SEK


Spabad med helt unika egenskaper!

Cascade seriens bubbelpooler är våra mest avancerade och bästa spabad, både i design och i prestanda. Coast spas spabad har en egen utvecklingsavdelning som tar fram patenterade och unika funktioner, Coast spas ser till att alltid vara i täten när det gäller utveckling. Allt från EcoClean vattenrengöringssystemet till det 61 cm breda vattenfallet ger dig en upplevelse du bara kan drömma om i andra spabad.Exklusivt vattenfall

I början hade man vattenfallen endast för att få ett lätt avslappnande ljud samt en vacker inramning i spabadet.Coast Spas ändrade på detta genom att bokstavligen talatsätta dig i vattenfallet och ge dig den avslappnandeeffekten av lätt rinnande vatten över dina axlar.Vårt bredast vattenfall kommer som standard i nästanalla våra Curve och Cascade spabad.

Vårt "näst största" vattenfenomen kommer som en 61 cm bred fullt LED upplyst och avslappnande våg. Helt anpassningsbart, så kan hela vattenfallet ge en stor båge in i mitten av spabadet, för att bli en centrumpunkt på festen.Eller för att ge en lätt avslappnande känsla efter en lång dag.Vårt 61 cm breda vattenfall är det bredaste vattenfallet som du kan få i något spabad på marknaden!Filtreringssystem

83% Effektivare & 20% Snabbare än ett traditionellt skimmer filter.

I Nordamerika är det lag att alla kommersiella spabad & pooler ska ha en sluten trycksatt filtrering. Det är inte bara mycket snabbare och mer effektivt än en traditionell skimmerfiltrering, den förflyttar även det smutsiga filtret iväg från badvattnet. Utan en trycksatt filtrering så kommer stor del av smutsen att åka tillbaka i badvattnet när du lyfter upp och ska ta bort filtret för att rengöra det. Detta gör att smuts kommer tillbaka i badvattnet och gör det smutsigt åter igen.

Vi ogillar att sitta i spabadet i samma vatten som smutsiga filter, så Coast Spas utvecklade det cykloniska filtret. Detta är ett filtreringssystem godkänt för publikt bruk. Filtret är helt separerat från spabadets badvatten och enkelt att komma åt för rengörning. Vi tror starkt på att de gladaste spabadsägarna är de med det renaste vattnet, så vi har gjort detta filter till vårt standardfilter i stort sett ALLA våra spabadsmodeller. så du kan sova lugnt och veta att du har marknadens bästa filtrering i ditt spabad!

Fördelen med cyklonfiltrering är att inget smutsigt filter är i samma vatten-zone som badarna. Smuts som kommit in till filtret kommer inte att komma tillbaka till badvattnet när du tar upp ditt filter vid rengörning eller när pumparna är avstängda. Med en smart designad backventil stannar allt smuts i filterbehållaren och tas sedan enkelt upp av filtret, när filtret åter igen är i satt. Med upp till 175 sq.ft. filter så har vi även marknadens största filter, vilket gör att du har mycket mindre risk för igensatta filter och får en mycket bättre reningsgrad på ditt vatten. Samt inte minst gör motståndet för vattnet mindre, så att du kan få full kraft i dina jets.Marknades bästa skal

Coast spas har det starkaste och mest hållbara skalet på marknaden. Det har vi utvecklat för att ge dig en grym känsla av kvalitet.Det appliceras flera lager av glasfiber som sedan trycks ihop med varandra för att ge stöd och support. Stål vinkeljärn placeras sedan på de första komprimerade skikten för ytterligare stöd i specifika strukturella områden. Allt detta för att ge dig kvalitet till ditt spa badRengöring

När du kliver i ditt spabad, så kommer alla små föremål som du för med dig ner i spabadets vatten, som inte går att lösas upp att hamna på spabadets botten (så som sand). I traditionella spabad så kommer du att få dela din badstund med dessa föremål tills du antingen tömmer och gör rent ditt spabad, eller inhandlar utrustning för att avlägsna smutset. Otrevligt nog så kommer då ditt spabads botten att ha en ojämn och smutsig botten och spadammsugare är inte alltid jättebilliga att införskaffa.

Coast Spas besparar dig tiden och pengarna genom att ha installerat en Självrengörande Sweeper Jet. Sweeper Jet munstycket är placerat nära spabadets botten och med sitt fönliknande munstycke riktat nedåt och är automatiskt aktiverad vid daglig filtrerings-cykel. Sweeper Jet blåser ner vatten på smutsen som ligger på botten, så att det kommer upp från botten och följer med filtreringen in i filtret. Vi tycker om att ha ett rent och fint spabad, utan att behöva lyfta ett finger!Pumpar

Spelar ingen roll om du bara letar efter den där ultimata lugnande Relaxen eller om du är ute efter den absolut bästa och mest kraftfulla massagen - Coast Spas har alltid vad du behöver.

Vårt breda sortiment av pumpar i olika storlekar erbjuder dig precis den styrka som DU vill ha i just DITT Spabad.

Vi har dessutom utvecklat våra pumpar så att de inte bara ger den kraftfullaste massagen, utan även är de mest "Energisnåla" pumparna för den dagliga cirkulationen. Vilket verkligen kommer att synas på din Elräkning.